Guidade MC turer genom Nya Zeeland
Enduro Touring New ZealandNew Zealand Motorcycle Tours & Rentals
 

Våra Guidade Motorcykel Turer

Tour Information

Enduro Touring och Bike Tours NZ har sammanställt ett urval av turer med de mest intressanta och natursköna sträckor för MC åkning tillsammans med många huvudattraktioner och andra smultronställen.

En vanlig dag börjar med en grundlig briefing efter frukost. Vi berättar om dagens highlights och viktiga tank möjligheter eller avstickare och kvällens övernattningsplats. Du är sedan fri att spendera dagen som du vill, en del gillar att fotografera andra cappuccino stopp så de kör i olika tempo, du avgör själv vilken stil som passar dig och vem du vill tura med. Givetvis kan du också köra med guiden om du vill. Vi försöker att träffas till lunch och andra små break under dagen om inte annars vid kvällens övernattningsmål.

 

Motorcykel Hotel Turer

På dessa turer använder vi en blandning av 3-4 stjärniga hotell och lodger.  Turpriset inkluderar frukost men inte lunch eller kvällsmat.

Vi brukar gå ut som grupp och äta på de lokala matställena och om det passar in kan man även ordna med en grill kväll. Det finns som regel ett stort urval av restauranger och pubar för den enskildes smak och budget.


 

Quality Accommodation

Hotel Turer som vi erbjuder    
  NZ Heritage Tour
Denna turen är som en resa tillbaka i tiden och ger dig en insikt hur det såg ut på den nybyggar tiden. Du kommer att uppleva riktiga "Kiwi" country hotel och pub övernattningar, varvat med utmärkta vägar och landskap. Förutom att vi besöker gamla guld grävar byar och mera avlägsna platser så går turen även över många av de klassiska attraktionerna. ... läs mer om denna turen.
     
Kauri Forest   Coastal Classic
Denna tur är den optimala turen av Nya Zeeland, den täcker alla de olika natur typer och många av de skönaste hojvägarna du kan tänka dig. You will be smiling all the way.
Du spenderar lika mycket tid på båda öarna . Detta möjliggör att du har tid att upptäcka den subtropiska norden, oändliga stränder ... läs mer om denna turen.
     
Milford Road   New Zealand Explorer
New Zeeland Explorer motorcykelturen går över många av de bästa mc vägarna landet har att erbjuda med tyngdpunkt lagd på mer orörda områden och delar av landet. Vi har givetvis kombinerat detta med kända huvud attraktioner som inte skall missa. För den mer äventyrslystne finns det möjlighet att köra grusvägs alternativ...
Läs mer om denna turen.


Back Road Riding   Dust & Delight
Denna tur tar dig med till många avlägsna, orörda platser och eftersom vi kör på många grusvägar är ett medel till god erfarenhet av offroad och grusvägs körning att rekommendera. Du kommer att åka på gamla guldgrävare spår och besöka många off the beaten track platser som ger dig en insikt hur Nya Zeeland såg ut när de första Européerna anlände... Läs mer om denna turen.
 

Våra Guider

Våra guider bor i Nya Zeeland, är aktiva motorcyklister och känner till landet väldigt väl. Dom garanterar väl planerade och organiserade turer så du får maximalt ut av din MC semester.
Guiderna ger dig informativa briefingars och tips mm. Förutom att vara resekamrater hjälper dig med att boka aktiviteter eller andra saker du vill prova på när du är här.

Vår Service
Vi försöker i största möjliga mån att undvika ”cattle drive" och begränsar våra grupper till maximum 12 och ger varje deltagare tillräckligt fritt rum att köra i sin egen takt.  Dagsetapperna är i snitt mellan 20-40 mil vilket ger tid och tillfälle att upptäcka och koppla av eller mer MC åkning!
Följebilen transporterar ditt baggage och står för backup på vägen så du kan njuta av körningen till fullo. The road is then yours to enjoy.


NZ Heritage :: Coastal Classic :: NZ Explorer :: Dust & Delight :: Individuella Turer
Tour Information :: Rese Rutter :: Tourdatum :: Tour Priser :: Motorcykelhyrning :: Boka en Tour :: Boka en MC
Site by Go Cyber Limited. © Copyright Enduro Touring 2002. All rights reserved.
English Version Home Download our Brochure Contact Us Deutsche version