Motorcykel Turer och Motorcykeluthyrning i Nya Zeealand
Enduro Touring New ZealandNew Zealand Motorcycle Tours & Rentals English Version Home Download our Brochure Contact Us Deutsche version
 

Nya Zeeländska Motorcykelturer

Välkommen till Enduro Touring Motorcykelturer i Nya Zeeland


Följ med oss på en spännande motorcykel resa genom Nya Zeeland. Motorcykel åkning i Nya Zeeland är en unik upplevelse och har något att erbjuda alla slags MC fantaster. Landet är ett Mecka för motorcykel åkning med slingrande vägar, extremt omväxlande landskap och enastående kuststräckor.

Enduro Touring är en familjeägd firma som har erbjudit motorcykelhyrning och guidade turer sedan 1996. Vi kan hjälpa dig med vanlig Motorcykel hyrning, guidade och själv guidade turer och vi har en bred och djup kännedom om landet som garantera att du får ut det bästa av din Nya Zeeländska MC semester.

Guidade Motorcykelturer

Våra resor är designade och guidade av motorcykel åkare för motorcykel åkare.
Vi förstår att det finns många olika anledningar till att man vill komma och åka motorcykel här i Nya Zeeland och vi ser turerna som en helhets upplevelse inte bara att köra cykel.
Dagarna är väl avvägda och distanserna är inte för långa, vilket ger deltagarna möjlighet att utforska och besöka andra önskemål, samt ta del av de aktiviteter som erbjuds längs resan.
Vi är stolta över att få möjligheten att visa dig det unika Nya Zeeland, de vänliga Kiwis och naturligtvis kombinera detta med sköna MC vägar att köra. För mer information se vår. tur information sida.

Individuella Turer

Våra privata eller självguidade motorcykelturer är ämnade för resenärer som gillar att resa på egen hand men vill ha hjälp med att förboka övernattnings logi för att undvika komplikationer eller besvikelse efter en skön dag i sadeln. För att täcka olika behov har vi två olika varianter av logi och prisklasser.
Med vår breda erfarenhet av landet kan vi hjälpa dig att skräddarsy en resa som passar dina önskemål.
När du har bestämt hur många dagar du vill resa kontakta oss och berätta om speciella önskemål du har. Vi kan sedan ge dig olika förslag på reserutter och ordna din resa.

För mer information och idéer var vänlig och kontakta oss eller läs vidare på följande sidor Turförslag och Självguidade tur prislista

 

Motorcykelhyrning

Vare sig om du ansluter dig till en av våra turer eller bara vill hyra en motorcykel från oss så är vi glada att hjälpa dig med tips om hur du kan planera din semester. Mera information om vår motorcykel uthyrnings program hittar du på vår motorcykel hyrning sida.

 

Motorcykelturer för Privata Grupper

Om du har en grupp eller klubb som vill köra en privat tur då kan vi hjälpa dig att ordna med det.
Alla våra reguljära turer kan bokas som privat tur eller vi kan också skräddarsy en som passar era önskemål.

För mer information kolla på vår Privata Gruppturer sida eller skriv ett majl till oss.

 

Biketours New Zealand

back country Pub

photo stop

Bike Tours New Zealand

Lake Tekapo

back country lake

the shire


NZ Heritage :: Coastal Classic :: NZ Explorer :: Dust & Delight :: Individuella Turer
Tour Information :: Rese Rutter :: Tourdatum :: Tour Priser :: Motorcykelhyrning :: Boka en Tour :: Boka en MC

 

Site by Go Cyber Limited. © Copyright Enduro Touring 2002. All rights reserved.